...

Garasje - kronen på verket

Du skal ikke ha skrapt bilruter mange morgener før du innser fordelene med en garasje. En isfri og tørr bil er dessuten mer trafikksikker, så det er ikke bare av makelighetshensyn du bør anskaffe garasje.

Og så er det alle de andre tingene som du lurer på hvor du skal gjøre av; slik som sykler, barnevogn, trillebår, gressklipper, ski, akebrett, hagemøbler, utegrill og de piggfrie vinterdekkene. De fleste av oss har mange sesongbetonte gjenstander som kun lagres store deler av året. Selv om du har kjeller i huset, kan en garasje være et mer praktisk oppbevaringssted.

Det første du bør finne ut, er hvor stor garasje du har behov for. Er det en enkel garasje du trenger? En carport? Eller en dobbel garasje med bod på siden og loftsmuligheter? Så må du tenke på hvor stor plass du har til rådighet, hvor på tomten du vil den skal ligge og om det får noen følger for lys, skygge eller anvendeligheten av tomten.

Bygger du en garasje med bodplass, kan du innfri de aller fleste oppbevaringsbehovene. Bare tomtestørrelsen og offentlige bestemmelser setter grenser for hvor stor garasje du kan bygge.

Noen garasjer kan leveres med loft i tillegg til bod, og her har du muligheten til å skaffe deg et arbeidsrom, kontor eller verksted, hvor du kan la arbeidsoppgavene hvile til du skal ta fatt igjen. Eller du kan la tenåringene få sin egen hule. Praktisk, ikke sant?

Se alle garasje modellene- her!

...
Byggmester
Knut Høivaag AS


Hersethskogen
8294 Hamarøy

Tlf 75 77 02 62
Fax 75 77 05 90

post@byggmesterhoivaag.no

kh@byggmesterhoivaag.no


Org nr: 977 287 863 mva