...

Din egen hytte

– fra hyttedrøm til Stjernehytten


Tenk deg å ha en egen hytte, bare din, med din egen dyne og pute i sengen. Din peis, din skibod og din hyttebok. Kanskje sjøutsikt, kanskje skogsidyll.
Fjell og vidde og deilige feriedager. Drømmen om en egen hytte ligger nedarvet i oss, og for mange ligger kanskje ikke målet alt for langt unna. Vi håper denne presentasjonen kan føre deg ett skritt nærmere i virkeligheten.

Før du går videre, vil vi gi deg noen tips på veien. Det er viktig at du tenker gjennom familiens ønsker og behov, ikke bare i dag, men også noen år frem i tid. Akkurat nå ønsker du kanskje et lekerom, men om få år skal det gjøres om til TV-stue. Gjesteplass er også hyggelig å ha på en hytte, hvor du kan samle venner og familie til sosiale feriedager. Hyttebygging er et langsiktig prosjekt, og hytta skal kanskje brukes av flere generasjoner. Tenk praktisk, det lønner seg. Hyttene du ser her er tegnet av arkitekter med lang erfaring i design og utforming av hytter. De har tenkt på mange av de små detaljene som gjør hytta praktisk i bruk og lett å like.

Din unike hytte


Hyttene i denne katalogen er ment som inspirasjon. Du kan forandre hytta ved annet materialvalg, type panel ute og inne, gulv eller valg av vinduer. Vi presenterer en standardløsning, og ut fra den kan du komponere din drømmehytte.

De fleste hyttene kan tilpasses både fjord og fjell. Du kan få akkurat den stilen du liker på den hytta du faller for, så bruk katalogen som inspirasjon til å skape din egen hytte, slik du vil ha den. Slik kan du forvandle hyttedrømmen til din egen drømmehytte. Husk å be om et skriftlig tilbud på forandringer som du ønsker å gjøre.

...
Byggmester
Knut Høivaag AS


Hersethskogen
8294 Hamarøy

Tlf 75 77 02 62
Fax 75 77 05 90

post@byggmesterhoivaag.no

kh@byggmesterhoivaag.no


Org nr: 977 287 863 mva