Om oss

Den valgte lokale leverandøren på Hamarøy, Ulvsvåg, Innhavet og nærområder,
vi satser på lokal arbeidskraft og utdanner byggmestere

Kontakt oss

"Vi skaper bomiljø folk ønsker å tilhøre"

Byggmester Knut Høivaag AS er en tradisjonell byggmester med base på Hamarøy. Bedriften har røtter mer en 28 år tilbake i tid, og har med årene opparbeidet allsidig kompetanse innen byggfaget. Vi fremstår i dag som en moderne og effektiv bedrift, men fremdeles er vår filosofi tuftet på kvalitet gjennom gamle håndverkstradisjoner og et felles ønske om at våre kunder skal få en god opplevelse.

Vi er i dag rundt 15 årsverk, og kan vise til en solid og trygg økonomi. Våre oppdrag befinner seg både i det profesjonelle og det private markedet, samt offentlig sektor. Etter mange år i faget, har vi opparbeidet stor lokalkunnskap og gradvis bygd tillit i markedet.

Kundene vet at vi er å stole på, og mange av våre oppdrag kommer som en følge av anbefalinger. Vårt primærområde er Hamarøy, Tysfjord og Steigen kommune, men ved behov forflytter vi oss over et større geografisk område.

Fire hender oppå hverandre

Fornøyde medarbeidere

Vi ønsker å fremstå som en god arbeidsgiver for våre ansatte, og forsøker å legge forholdene til rette for et godt og utviklende arbeidsmiljø. Trivsel er viktig for oss, med visshet om at det bidrar til at vi får beholde den beste kompetansen i bedriften, og for rekrutteringen.

Helse, miljø og sikkerhet er innarbeidet i våre rutiner, og en viktig del av den daglige driften. Vi forsøker hele tiden å være i forkant av situasjoner som kan oppstå for å minske risikoen for skade.

Vi har status som lærebedrift og har som regel lærlinger knyttet til virksomheten. Også det ser vi på som et viktig bidrag for å sikre nødvendig tilsig av arbeidskraft og kompetanse

Alsvåg - funkishus

Byggmester Knut Høivaag AS er forhandler av Systemhus. Det gir tilgang til en rekke hus og garasjer gjennom våre kataloger, her er det bare å velge i alle prisklasser og størrelser.

Uansett behov, er det store sjanser for at du finner drømmehuset hos oss. Felles for alle boligene, er at de er forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen.

Godt inneklima er Friske Hjem!

Å sikre godt inneklima i det nye huset deres gir stor gevinst. Både for dere voksne og for barna er et sunt og friskt inneklima grunnleggende for trivsel og helse.

Familie på tre som ligger i en seng

Vi har bygd boliger med et sunt og godt inneklima i over 40 år!

Er du klar over at nordmenn oppholder seg innendørs nesten 90 prosent av tiden? Og en god del av dette er i eget hjem. Da skjønner man fort at kvaliteten på luften vi puster inn er viktig. Et dårlig inneklima i din bolig kan faktisk gjøre deg syk!

Systemhus har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund og Teknologisk Institutt gjennom flere år. Sammen har vi utviklet vårt Friske Hjem konsept. Dette er din trygghet for at Systemhus ønsker å levere et godt inneklima i ditt hjem! Kontakt oss for å få vite mer om våre boligløsninger.